Bildekaler

Bildekaler – en visuell touch

Bildekaler är inte bara en visuell touch på ditt fordon, det är en kostnadseffektiv metod för lokal marknadsföring. Med konstant exponering mot tusentals människor i trafiken når du både nya och befintliga kunder över lång tid. På Klisterlappen AB har vi lång erfarenhet av bildekor och erbjuder expertis inom framtagning av förslag och design för ditt fordon.

Vi strävar efter att erbjuda mångsidiga lösningar, från skurna logotyper till helfoliering med utvalda bilder. Vår montering sker enligt överenskommelse, vanligtvis cirka en vecka efter godkänt korrektur. Vi använder endast material av högsta kvalitet för bästa resultat och livslängd. Dekaler, tillverkade av väderbeständig vinyl, är en populär metod för marknadsföring. Dessa klistermärken är självhäftande och kan appliceras på olika fordon, inklusive bilar, cyklar, och motorcyklar, samt på fönster, väggar och andra släta ytor.

Fördelarna är långt ifrån endast dekoration, då de fungerar som en kostnadseffektiv reklampelare. Genom att följa fordonens rörelse genom städer och regioner får ditt företag en annons som når en bred publik.

Varför dekaler: 

Dekaler har många fördelar för företag, inklusive:

  1. Kostnadseffektivitet: Jämfört med andra reklamformer är anpassade dekaler väldigt billiga och ger ett högt ROI (Return on Investment).
  2. Mångsidighet: Dekaler kan placeras på olika fordon och ytor, vilket gör dem mångsidiga och synliga för en bred publik.
  3. Originaldesign: Inga begränsningar för form, storlek, färg eller design ger företag möjlighet att skapa unika och distinkta klistermärken.
  4. Varumärkesstärkning: Användning av klistermärken på fordon och i företagslokaler hjälper till att fokusera uppmärksamheten på varumärket och bygga varumärkesminnet.

Bildekaler för privatpersoner:

Självklart har bildekaler andra funktioner än endast marknadsföring. För dig som vill ge din bil ett unikt utseende, eller vill testa något nytt är dekaler ett utmärkt sätt för dig att göra det på. Sätt en personlig prägel på din bil hos oss! Är du intresserad av foliering eller helfoliering för bil kan du läsa mer om det här.

Ge oss en detaljerad beskrivning av ditt projekt, och vi återkommer med en kostnadsfri offert. Vid eventuella frågor, tveka inte att kontakta oss på [email protected].

Klisterlappen

Detta Kännetecknar Klisterlappen

  • Professionellt

  • Kunskap

  • Personligt

  • Kvalitet

Offertförfrågan
Kontakta oss
Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så fort vi kan!