Om Oss

Välkommen till Klisterlappen AB! Vi är ett dedikerat team bestående av Jimmy, Hans & Jean. Tillsammans besitter vi över 60 års kombinerad erfarenhet och expertis inom arbete och design av skyltar och dekorationer. Vi brinner för att skapa unika och effektiva lösningar som hjälper våra kunder att synas på bästa möjliga sätt. Vill ni synas och behöver ni hjälp med lokal marknadsföring har ni kommit till rätt plats!

Lokal produktion och personlig service

På vår anläggning i Helsingborg tillverkar vi det mesta av vårt material med omsorg och precision. Vi tror på att producera lokalt för att säkerställa hög kvalitet och snabb service. Vårt mål är att inte bara möta våra kunders förväntningar, utan överträffa dem.

Från idé till verklighet

Vi förstår att varje kund och projekt är unikt. Därför arbetar vi nära våra kunder från första mötet till färdig produkt. Vi lyssnar aktivt på era önskemål och behov för att skapa skräddarsydda lösningar som passar just er verksamhet och budget.

Kvalitet framför allt

På Klisterlappen AB sätter vi alltid kvalitet framför kvantitet. Vi strävar efter att leverera produkter och tjänster som är hållbara, estetiskt tilltalande och funktionella. Genom att hålla oss till höga kvalitetsstandarder säkerställer vi att våra kunder får resultat som håller över tid.

“Lite snack & mycket verksta”

Vårt motto säger allt om hur vi vill jobba. Vi fokuserar på handling och resultat, och låter vårt arbete tala för sig självt. Hos oss får ni inte bara ord utan handlingar – vi är stolta över att vara en pålitlig partner som levererar det vi lovar, och mer, varje gång.

Kontakta

[email protected]
042 33 07 51

Öppettider vardagar
08:00-17:00

Klisterlappen

Detta Kännetecknar Klisterlappen

  • Professionellt

  • Kunskap

  • Personligt

  • Kvalitet

Offertförfrågan
Kontakta oss
Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så fort vi kan!