Solfilm

Solfilm är en investering med många fördelar. Minska solintrång i ditt hem, kontor eller bil. Är du intresserad av solfilm, Kontakta oss för en offert.

Solfilm för företag och hem

I fastigheter finns en lång rad fördelar med att välja solfilm på fönsterna.

 

Här är några av dem:

 1. Energi- och Kostnadsbesparing: Användningen av solfilm på fönstren i fastigheter kan leda till betydande energi- och kostnadsbesparingar. Då det är billigare att värma ett rum jämfört med att kyla ner det kan solfilm sänka energikostnaderna med runt 70%, och minskar därför behovet av klimatanläggning. Solfilm skapar ett energieffektivt inomhusklimat och är även en bra investering.
 2. Behagligt Inomhusklimat: Solfilm skapar ett behagligt inomhusklimat genom att reglera temperaturer och minska överdriven värme på sommaren samt hålla kylan ute på vintern.
 3. Skyddar mot UV: Solfilm skyddar effektivt mot skadlig UV-strålning, vilket inte bara är fördelaktigt för människors hälsa utan också för att förhindra blekning och skador på möbler, golv, väggar och växter.
 4. Solreflexskydd: Genom att förebygga solreflexer och starkt ljus minimerar solfilm risken för bländning.
 5. Estetiskt Tilltalande: Utseendet är också en fördel med solfilm. Den finns i olika nyanser och utföranden, vilket gör det möjligt att anpassa solskyddet till fastighetens arkitektoniska stil och design.

Självklart kommer vi ut till er och mäter kostnadsfritt varefter vi monterar solskyddsfilmen efter era önskemål.

 

Solfilm för bilen

Att investera i solfilm för din bil är inte bara ett estetiskt val, det är också ett praktiskt och säkerhetsmässigt val. Solfilmen erbjuden ett extra skyddslager mot UV-strålning, vilket minimerar blekning och skador på interiören, såsom säten, instrumentbrädan och andra ytor. Utöver att skydda mot UV-strålning hjälper solfilmen också till att reglera temperaturen inuti bilen genom att minska värmen under varma dagar, vilket skapar en mer behaglig och bekväm åktur. Dessutom fungerar solfilmen som ett effektivt skydd mot solreflexer och bländning, vilket förbättrar sikten och minskar risken för olyckor på vägen.

 1. Säkerhet: Utöver de estetiska och energimässiga fördelarna ger solfilmen ökad säkerhet genom att agera som splitter- och krosskydd, vilket minimerar risken för skador vid eventuella kollisioner eller olyckor.
 2. Behagligt Inomhusklimat: Precis som för byggnader så hjälper solfilmen att reglera extremtemperaturer och minska värme på sommaren.
 3. Solreflexskydd: Genom att begränsa starkt ljus och bländning blir det lättare att köra när man har solfilm för bilen.

 

Om du överväger solfilm för ditt projekt, erbjuder vi kostnadsfri mätning och skräddarsyr installationen efter dina specifika önskemål. Kontakta oss gärna på [email protected] om du har några frågor eller vill ha en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en energieffektiv, säker och estetiskt tilltalande miljö för ditt företag, hem eller fordon.

Klisterlappen

Detta Kännetecknar Klisterlappen

 • Professionellt

 • Kunskap

 • Personligt

 • Kvalitet

Offertförfrågan
Kontakta oss
Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så fort vi kan!