Foliera bilen

Vi på Klisterlappen hjälper dig hela vägen – från grundidé till färdig foliering. Vi är flexibla och ger dig som kund stora möjligheter att själv bestämma över hur din bildekor eller helfoliering ska se ut.

Du kan välja vilket motiv du önskar och hur stor din foliering ska vara, och vi tar hand om resten och monterar folien på ditt önskade objekt med kvalitetssäkra resultat. På så sätt kan du synas och dra till dig uppmärksamhet på bästa möjliga sätt.

Varför helfoliering/wrapping

Som nämnts tidigare är en av de största fördelarna med att foliera sin bil att man kan förvandla dess utseende helt och hållet. Det finns ett stort utbud av färger och mönster att välja mellan, vilket ger dig möjlighet att skapa en bil som är helt unik. Dessutom kan du enkelt ändra utseendet på bilen om du någon gång tröttnar på det, genom att helt enkelt ta bort folien och applicera en annan.

En annan fördel med foliering är att det ger bättre skydd för bil lacken. Foliering fungerar som en extra skyddande yta mot stenskott, UV-strålning, repor och andra yttre påverkan som kan skada lacken på bilen. Detta kan i sin tur förlänga bilens livslängd och minska behovet av dyra reparationer i framtiden.

Foliering är också en relativt enkel och snabb process som kan utföras på endast ett par dagar. Detta innebär att du inte behöver offra mycket tid eller ansträngning för att få din bil folierad.

Och när du väl har gjort det så behöver du inte oroa dig för att jobba med den igen på ett bra tag. Bilfoliering kan hålla i flera år och det enda du behöver göra är att tvätta bilen regelbundet för att hålla den ren och fräsch.

Kontakta oss på [email protected] eller via telefon på 042-33 07 51

PPF (Paint Protection Film)

Vad är PPF?

PPF (Paint Protection Film) är en tunn, genomskinlig film som appliceras på utsatta delar av bilen, som frontkofångaren, motorhuven, stötfångarna, backspeglarna och dörrhandtagen eller också hela bilen för bäst skydd.

Detta skyddar lacken från små stenskott, repor och vardagligt slitage. PPF är gjord av polymer, vilket gör det mycket hållbart, starkt och flexibelt. PPF finns i olika tjocklekar och kvaliteter, och du kan välja det som passar din budget och dina behov.

Hur fungerar PPF?

PPF fungerar genom att absorbera stötar och slitage som annars skulle ha orsakat skador på bilens lack. Det fungerar som en barriär mellan bilens lack och miljön. PPF absorberar stötar och repor och håller lacken oskadd under. PPF är också självläkande, vilket innebär att små repor kan försvinna av sig själva när filmen värms upp av solen eller varmt vatten.

Varför ska jag ha PPF

PPF skyddar inte bara bilens lack, utan det ger också en extra glans till bilen om så önskas, det finns PPF som ger matt finish också. Det ger en känsla av ny bil längre och det kan öka värdet på bilen. PPF gör det också enklare att rengöra din bil och det skyddar även bilen mot skadliga UV-strålar. Om du bor i en miljö där vägarna är grova eller om du till exempel bor nära en skog, är det viktigt att ha PPF.

Hur installeras PPF

PPF är rätt enkelt att installera, men det krävs erfarenhet och specialutrustning. Det är viktigt att bilen är mycket ren och fri från smuts innan filmen appliceras. Installationen sker utan att man behöver skruva eller borra i karossen på bilen. Efter installationen, är det viktigt att inte tvätta bilen eller använda högtryckstvätt de första 48 timmarna, så att filmen fäster ordentligt.

Design och smakråd

Om du inte redan har en färdig idé på hur din foliering ska se ut, hjälper vi gärna till att ta fram något som passar dina behov och ditt val av objekt bäst. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vår kunniga personal tillsammans med dig som kund ta fram och skapa den bästa folieringen eller helfolieringen för dig.

När det gäller kvaliteten och hållbarheten av folieringen kan du lita på vår höga standard. Vi arbetar med folie som är skapad för att klara av svåra förhållanden och hållbarhet. Om du väljer att exempelvis helfoliera din bil, så skyddar det din bil mot mindre stenskott och är ett bättre alternativ än att inte ha någon foliering alls.

Vad kostar foliering?

Vi hjälper gärna till med att ta fram ett kostnadsförslag efter dina önskemål om storlek, design och objekt. Foliering är inte bara ett sätt att väcka intresse hos omgivningen och få resultatbaserad uppmärksamhet, utan det är också mer kostnadseffektivt än traditionell reklam.

Kontakta oss på [email protected] eller via telefon på 042-33 07 51 för exakta prisuppgifter och låt oss hjälpa dig med din foliering!

Klisterlappen

Detta Kännetecknar Klisterlappen

  • Professionellt

  • Kunskap

  • Personligt

  • Kvalitet

Offertförfrågan
Kontakta oss
Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så fort vi kan!