Vi fixar er rollup i Helsingborg

Syns man inte, så finns man inte. Den devisen stämmer för företag. Att våga ta steget och marknadsföra den egna verksamheten är ett steg som leder till en ökad omsättning, fler kunder och ett starkare varumärke. Kort sagt: man måste våga använda sig av de kanaler som finns tillgängliga och ta varje chans som finns till marknadsföring.

Vi är experter på att skapa prisvärd marknadsföring som leder till ökad uppmärksamhet. Ett exempel på hur man kan dra ögonen till sig handlar om rollups och detta innebär att vi hjälper ditt företag att förmedla ett budskap via en utfällbar skärm.

Är ditt företag aktivt på olika mässor, evenemang eller vill visa upp er verksamhet på andra ställen så är rollups en väldigt bra lösning. Vi skräddarsyr lösningar utifrån kundens specifika behov och de rollups som vi erbjuder är erkänt lätta att hantera, de är hållbara och de utformas så att det klart och tydlig framgår exakt vad kunden vill förmedla.

Är ditt företag i Helsingborg i behov av en rollup så kan vi hjälpa er att hitta exakt rätt storlek, modell och typsnitt utifrån vad ni eftersöker. Klisterlappen har lång erfarenhet av vilken typ av rollup som fungerar och kan som en följd av detta också hitta en modell som passar precis för era behov.

Klisterlappen bil

Varför välja en rollup för er marknadsföring?

I röriga miljöer – på exempelvis en mässa – så konkurrerar man med andra företag. Det är långt ifrån säkert att kunden hittar till er monter och hittar till er produkt eller tjänst. Här måste man agera och genom en rollup så drar man blickarna till sig.

En rollup signalerar närvaro och skapar ett intresse – men den gör detta utan att bli påträngande. Den visar att ni finns och varför en potentiell kund bör besöka er monter; exakt det man vill med marknadsföring i samband med en mässa eller ett annat evenemang.

Genom åren har vi skapat kunskap om hur en rollup bör designas för att den ska fungera på ett tillfredsställande sätt. Vi utgår givetvis utifrån kundens önskemål, men det finns några små tips som definitivt kan skapa ett mervärde. Genom att använda sig av tydlighet och kombinera detta med ett större typsnitt så ger man snabb information om vilka man är. Adderar man till detta en snygg bild samt hittar en harmoni – i form av kontrast – mellan textens färg och bakgrunden så skapas en snygg, säljande helhet som drar kunder till sig.

Vilken typ av rollup passar er verksamhet?

Vi hjälper gärna ert företag i Helsingborg med designen av er rollup där vi gemensamt tittar på olika alternativ och hittar en lösning som passar er logotyp, er verksamhet och som får just ert företag att sticka ut och skilja sig från mängden. Vi kan variera en rollup både sett till storlek på bredden och på höjden. Givetvis så är våra lösningar portabla och enkla att förflytta. De kommer i en kassett och kan bäras i en väska som inte alls väger så mycket.

Då mässan eller evenemanget är över så är det bara att placera er rollup inne i butiken i Helsingborg igen och dra till er kunder genom detta. En rollup i butik kan användas för att rama in speciella erbjudanden eller som ett sätt att visa kunden var exempelvis vissa produkter är placerade.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om denna prisvärda kanal att marknadsföra sig på. Välkommen till Klisterlappen!

  Klisterlappen

  Detta Kännetecknar Klisterlappen

  • Professionellt

  • Kunskap

  • Personligt

  • Kvalitet

  Offertförfrågan
  Kontakta oss
  Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så fort vi kan!