Köp egendesignade klistermärken och dekaler i Helsingborg

Dekaler, eller klistermärken som det också kallas, är självhäftande N som vi på Klisterlappen kan skapa i mängder av olika utföranden, former och färger. Det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vi på Klisterlappen har lång erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna med att ta fram en design på dina dekaler som passar dina behov och förutsättningar. Vi tar tillsammans med dig som kund fram stilsäkra alternativ där ni får chans att sätta en personlig touch med egna budskap och med egen design. Kontakta oss redan idag på [email protected] så hjälper vi dig med den bästa tänkbara designen på dina klistermärken i Helsingborg.

Porsche wrap

Mängder av användningsområden för klistermärken och dekaler:

Våra klistermärken och dekaler är gjorda för både inom- och utomhusbruk och kan enkelt appliceras på exempelvis din företagsbil, på förpackningar, på fönster, på maskiner eller på produkter. Du kan också ta fram klistermärken och dekaler för att ge bort dem som en give-away till dina kunder – en uppskattad och uppmärksammad liten gåva. Användningsområdena är oändliga och det är bara fantasin som sätter stopp för vad du kan använda de till.

Fördelar med att köpa dekaler hos Klisterlappen:

 • Vi skapar stilsäkra dekaler och klistermärken i Helsingborg med kvalité
 • Lång, gedigen erfarenhet – verksamma inom branschen sedan 1994
 • Kunnig personal med förstklassig expertis inom marknadsföring
 • En hjälpande hand från grund till färdig produkt
 • Flexibla gentemot våra kunder med ett brett utbud av dekaler

Vi hjälper dig från idé till färdig dekal

Med vår flexibilitet kan vi på Klisterlappen erbjuda stora möjligheter för dig som kund till att själv bestämma över hur ditt klistermärke eller din dekal ska se ut. Du kan själv bestämma över vilken färg, form och storlek som du vill ha på ditt klistermärke och behöver professionell expertis så hjälper vi dig gärna med att ta fram ett koncept som funkar för dig och dina behov. Med lång erfarenhet inom branschen kan vår kunniga personal tillsammans med dig som kund ta fram och skapa den bästa lösningen för dig.

Kontakta oss redan idag på [email protected], alternativt på 070-209 12 36 så hjälper vi dig med dina klistermärken och dekaler i Helsingborg.

  Klisterlappen

  Detta Kännetecknar Klisterlappen

  • Professionellt

  • Kunskap

  • Personligt

  • Kvalitet

  Offertförfrågan
  Kontakta oss
  Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så fort vi kan!