Synliggör ditt företag med solfilm & fönsterdekor

Synligheten har blivit allt viktigare i dagens konkurrenskraftiga samhälle. Med en stilsäker fönsterdekor kan ditt företag ge ett professionellt första intryck och visa upp ditt varumärke på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Med en stilsäker fönsterdekor och ett bra utformat butiksfönster kan ditt företag ge ett professionellt första intryck, vilket kan vara avgörande för om ni kommer attrahera och aktivera kunden eller inte. Att fönsterdekor dessutom monteras på en redan betald plats gör den till en kostnadseffektiv lösning för dig. Fönsterdekor är helt enkelt det självklara valet om du söker ett smidigt och professionellt sätt att marknadsföra dig och ditt företag på där du själva får möjlighet att skylta med informativa budskap eller vackra dekorer.

Frostat glas Helsingborg

Vi på Klisterlappen hjälper dig som kund att skapa och montera din stilsäkra fönsterdekor i Helsingborg med en hög standard och med högsta kvalitét. Skicka in din önskade beställning redan idag på [email protected], alternativt via telefon på 042-33 07 51 så hjälper vi dig att väcka intresse hos dina potentiella kunder.

Vad innebär fönsterdekor?

Fönsterdekor, eller fönsterfilm, är en typ av dekorativ film eller klistermärke som appliceras på fönster eller glasytor för att förändra deras utseende eller för att uppnå specifika effekter. Denna film finns i olika färger, mönster och stilar och kan användas för olika ändamål, både inom kommersiella och privata miljöer.

 

Varför fönsterdekor hos Klisterlappen?

 • Vi gör ditt företag synligt med bästa möjliga fönsterdekor
 • Skapar fönsterdekor, solfilm och frostat glas i Helsingborg med kvalité
 • Lång erfarenhet – verksamma inom branschen sedan 1994
 • Förstklassig service och kunnig personal
 • Vi är en hjälpande hand från grundidé till färdig produkt
 • Liftkort ID06 solfilm certifikat

Solfilm– Skydd mot sol och insyn

Vi på Klisterlappen har lång erfarenhet och är certifierade inom solfilm i Helsingborg för att du som kund ska kunna få bästa möjliga resultat. Vi monterar bland annat solfilm,  eller frostat glas på ditt företagsfönster i Helsingborg och dessutom till högsta kvalité så att du som kund kan känna dig nöjd över ditt skydd mot insyn eller mot solen.

Har du frågor eller funderingar? Vi hjälper dig gärna med att besvara dina tankar kring solfilm och frostat glas i Helsingborg! Du är välkommen att kontakta oss på [email protected], alternativt via telefon på 042-33 07 51

En hjälpande hand från idé till färdig produkt

Vi på Klisterlappen är flexibla, vilket skapar stora möjligheter för dig som kund till att själv bestämma över hur din fönsterdekor, solfilm eller ditt frostade glas i Helsingborg ska se ut. Om så önskas kan du själv bestämma över vilken färg, form och storlek som du vill ha på din produkt. Du kan exempelvis med fönsterdekor skapa personliga och informativa budskap och vackra dekorationer. Det är med andra ord bara fantasin som sätter gränser. Vi sköter resten och monterar din valda solfilm eller fönsterdekor på ditt fönster i Helsingborg.

Om du inte redan har en färdig idé på hur din fönsterdekor, solfilm eller ditt frostade glas ska se ut så hjälper vi dig gärna med att ta fram det som passar dig och dina behov bäst. Med lång erfarenhet inom branschen kan vår kunniga personal tillsammans med dig som kund ta fram och skapa den bästa lösningen för ditt fönster och ditt företag, så att ni kan synas eller få skydd i Helsingborg på rätt sätt.

Pris på solfilm, fönsterdekor och frostat glas i Helsingborg

Vill du beställa solfilm, fönsterdekor eller frostat glas hos oss på Klisterlappen i Helsingborg? Vi erbjuder kvalitetssäkra produkter till bra priser. Priset varierar dock beroende på sort, storlek och utförande.

Du är välkommen att kontakta oss för exakta priser på [email protected], alternativt via telefon på 042-33 07 51 så ska vi räkna på ett prisvärt kostnadsförslag till dig.

  Klisterlappen

  Detta Kännetecknar Klisterlappen

  • Professionellt

  • Kunskap

  • Personligt

  • Kvalitet

  Offertförfrågan
  Kontakta oss
  Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så fort vi kan!