Stilsäker foliering i Helsingborg

Med foliering eller helfoliering kan du förgylla din omgivning och dra till dig uppmärksamheten på ett stilsäkert och professionellt sätt. Foliering är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig på och väcka intresse.

Vi på Klisterlappen har lång erfarenhet inom branschen där vi fått äran att dekorera många olika sorters objekt med väldigt lyckade resultat. Låt därför inte din fantasi sätta gränser – låt den flöda så tar vi hand om resten!

Kontakta oss på Klisterlappen redan idag på [email protected], alternativt via telefon på 042-33 07 51 så hjälper vi dig med en stil- och kvalitetssäker foliering i Helsingborg.

Varför foliering hos Klisterlappen?

 • Vi skapar foliering och helfoliering med kvalitet
 • Lång erfarenhet – verksamma sedan 1994
 • Kunnig personal med förstklassig service
 • En hjälpande hand från grund till färdig produkt
 • Vi skapar synlighet på ett kostnadseffektivt sätt

Vi hjälper dig hela vägen – från grundidé till färdig foliering

Vi på Klisterlappen är flexibla, vilket skapar stora möjligheter för dig som kund till att själv bestämma över hur din foliering eller helfoliering ska se ut. Du kan själv bestämma över vilket motiv du önskar använda och hur stor din foliering ska bli, det är bara fantasin som sätter gränser. Vi sköter sedan resten och monterar folien på ditt önskade objekt med kvalitetssäkra resultat. På så sätt får du synas och dra till dig uppmärksamheten på bästa möjliga vis.

Om du inte redan har en färdig idé på hur din foliering ska se ut så hjälper vi dig gärna med att ta fram det som passar dina behov och ditt val av objekt bäst. Med lång erfarenhet inom branschen kan vår kunniga personal tillsammans med dig som kund ta fram och skapa den bästa folieringen eller helfolieringen för dig, så att du kan synas i Helsingborg.

Hur bra håller foliering?

Vi på Klisterlappen har lång erfarenhet inom branschen och är kunniga när det kommer till kvalité och hållbarhet. Vi arbetar med hög standard och monterar folie som är skapad för att klara av svåra förhållanden. Du behöver med andra ord inte oroa dig för kvalitén eller utförandet av folieringen.

Om du väljer att exempelvis helfoliera din bil är det dessutom ett sätt för dig att ta hand om ditt fordon och din lack på bilen. Folieringen tar nämligen den största smällen och skyddar din bil mot mindre stenskott. Det är alltså ett bättre alternativ än att inte ha någon foliering alls.

Vad kostar foliering i Helsingborg?

Reklam eller dekor i form av foliering är inte bara ett sätt för dig att väcka intresse hos omgivningen och få resultatbaserad uppmärksamhet. Det är dessutom mer kostnadseffektivt än traditionell reklam som annonseras i exempelvis tidningar.

Vi på Klisterlappen hjälper dig gärna med att ta fram ett kostnadsförslag efter dina önskemål på storlek, design och objekt. Du är välkommen att kontakta oss för exakta prisuppgifter på [email protected] redan idag. Alternativt via telefon på 042-33 07 51 så hjälper vi dig med din foliering!

  Klisterlappen

  Detta Kännetecknar Klisterlappen

  • Professionellt

  • Kunskap

  • Personligt

  • Kvalitet

  Offertförfrågan
  Kontakta oss
  Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så fort vi kan!