Vi hjälper er med en bildekor i Landskrona

Har ditt företag i Landskrona problem med att nå nya kunder? Det är ett problem som många brottas med. Oavsett vilken typ av bransch man är aktiv inom, oavsett vilken produkt eller tjänst man erbjuder och hur pass bra man är inom sin gebit så måste man synas. Syns man inte så finns man inte.

Kunderna väljer med ögat och med öronen och väljer mer än gärna ett företag som man kan relatera till. Det spelar sällan någon roll om det handlar om ett företag som man bara hört talas om via reklam på radion eller där man sett logotypen någonstans.

Känner man igen namnet så skapas en trygghet som gör att man väljer just det företaget. Vill du nå nya kunder så är vi redo att hjälpa dig! Klisterlappen är experter på marknadsföring och en av våra specialiteter är att skapa en skräddarsydd bildekor.

Klisterlappen bil

En bildekor från oss ger nya kunder

Väljer du att låta oss skapa en bildekor till din firmabil – eller till era firmabilar – i Landskrona så kommer kunderna att välja er i en högre utsträckning. Varför? Ja, finns det egentligen någon marknadsföring som ger lika mycket exponering som en bildekor? Den sitter på bilen dygnet runt, den syns varje gång du åker på vägarna, den syns då du parkerar utanför en affär och den drar till sig blickar som skapar ett intresse.

Hur många personer i Landskrona ser du egentligen genom bilrutan varje dag? Genom en bildekor så signalerar du också vem du är och vad ditt företag erbjuder.

Man kan egentligen inte begära mer. Vår erfarenhet säger att en bildekor är ett av de bästa – och definitivt det mest prisvärda – sätten att nå nya kunder. En bildekor skapad av oss ger dessutom det där lilla, lilla extra. Vi skräddarsyr lösningar efter kundens behov och vi kan hitta en bildekor oavsett vilket typ av fordon som det handlar om. Detsamma gäller placeringen och storleken av den bildekor ni behöver.

Vi skräddarsyr en bildekor utifrån dina behov

Vi har lång vana av marknadsföring via bildekorer och kan erbjuda dig allt från skuren logotyp vidare till en helfoliering. Vi älskar dessutom nya utmaningar och du är mer än välkommen att sätta våra kreativitet på prov. Har du någon idé som du vill prova så är vi mer än villiga att sätta tänderna i denna och omsätta den till din bil.

Hållbarheten är naturligtvis extremt viktig. Att köpa en bildekor från oss innebär att du investerar i material av absolut högsta kvalitet. Vi använder enbart material som vi vet klarar av vårt skånska väder och som vi vet håller över en längre tid. I kombination med vår professionella monteringen så kommer du att få en bildekor som håller över en lång, lång tid och som alltid ser lika fräsch ut.

En sista sak bara: tänk på att en bildekor även kan fungera i ett avskräckande och negativt syfte. Håll dig till trafikreglerna och visa upp dig från din bästa sida i trafiken!

  Klisterlappen

  Detta Kännetecknar Klisterlappen

  • Professionellt

  • Kunskap

  • Personligt

  • Kvalitet

  Offertförfrågan
  Kontakta oss
  Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så fort vi kan!