Foliera bil

Vi på Klisterlappen hjälper dig hela vägen – från grundidé till färdig foliering. Vi är flexibla och ger dig som kund stora möjligheter att själv bestämma över hur din bildekor eller helfoliering ska se ut. Du kan välja vilket motiv du önskar och hur stor din foliering ska vara, och vi tar hand om resten och monterar folien på ditt önskade objekt med kvalitetssäkra resultat. På så sätt kan du synas och dra till dig uppmärksamhet på bästa möjliga sätt.

Om du inte redan har en färdig idé på hur din foliering ska se ut, hjälper vi gärna till att ta fram något som passar dina behov och ditt val av objekt bäst. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vår kunniga personal tillsammans med dig som kund ta fram och skapa den bästa folieringen eller helfolieringen för dig, så att du kan synas i Helsingborg.

När det gäller kvaliteten och hållbarheten av folieringen kan du lita på vår höga standard. Vi arbetar med folie som är skapad för att klara av svåra förhållanden och hållbarhet. Om du väljer att exempelvis helfoliera din bil, så skyddar det din bil mot mindre stenskott och är ett bättre alternativ än att inte ha någon foliering alls.

Vad kostar foliering?

I Helsingborg hjälper vi gärna till med att ta fram ett kostnadsförslag efter dina önskemål om storlek, design och objekt. Foliering är inte bara ett sätt att väcka intresse hos omgivningen och få resultatbaserad uppmärksamhet, utan det är också mer kostnadseffektivt än traditionell reklam. Kontakta oss på info@klisterlappen.nu eller via telefon på 042-33 07 51 för exakta prisuppgifter och låt oss hjälpa dig med din foliering!

Klisterlappen

Detta Kännetecknar Klisterlappen

  • Professionellt

  • Kunskap

  • Personligt

  • Kvalitet

Offertförfrågan
Kontakta oss
Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så fort vi kan!